Entrega de premios concurso fotográfico - Centro de Estudios Rocieros y Cultura Andaluza en Catalunya (CERCAT)

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Actividades
Lliurats els premis del Xè Concurso de Fotografía Rociera del CERCAT

Al voltant de 100 persones van estar presents en el lliurament de premis del Xè Concurso de Fotografia Rociera del Centro de Estudios Rocieros y Cultura Andaluza en Catalunya (CERCAT) que es va dur a terme el passat 2 de juliol als jardins del Museu d’història de la immigració de Catalunya (MhiC).
En l’acte de lliurament van estar presents l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, el president de la Federación Andaluza de Comunidades (FAC), Miguel Montaño, la presidenta del Consejo General de Hermandades y Cofradías de Barcelona, Isama Rodríguez, la presidenta de l’Associació de Dones Confrares, Glòria Codina, Elena Zamora de la Coordinadora de Joves Confrares de Barcelona, entre d’altres. També van estar presents representants de diverses entitats de cultura andalusa i germandats rocieres.
L’acte va començar amb una visita al vagó del Sevillano, que està instal·lat en els jardins del MhiC, i a l’interior del qual es troba una exposició sobre el fenomen migratori a Catalunya. Després de la visita, es van lliurar els premis, començant pels guardons del Xè Concurs de Fotografia Rociera. José Reyes Belzunce, amb la seva imatge “Blanca Paloma 5” va ser el guanyador del primer premi en la categoria “Romería del Rocío 2016”, dotat amb 150 euros i diploma. Jordi Silva Nevado, amb “La espera” va aconseguir el segon (100 euros i diploma), Paolo Rinelli, amb “Camino de las arenas” el tercer (50 euros i diploma), i José David Castán Sin amb “Una noche en la ermita” va aconseguir un accésit (50 euros i diploma).
En la categoria “Catalunya confrare”, el guanyador va ser Emilio Combalia Moll, amb “Catalunya cofrade 1”, aconseguint així els 150 euros i el diploma del primer premi. José Reyes Belzunce, amb “Penitente” va aconseguir el segon (100 euros i diploma), Jordi Merino Noé, amb “El pequeño cofrade” el tercer (50 euros i diploma), i Domènech Alió, amb “Cofrades 4” va aconseguir un accésit (50 euros i diploma).
Tel. 93 462 18 63
C/ Besòs, 7, bajos
Sant Adrià de Besòs (Barcelona)
Tel. 93 462 18 63
Regreso al contenido | Regreso al menu principal