Entrega de premios concurso fotográfico - Centro de Estudios Rocieros y Cultura Andaluza en Catalunya (CERCAT)

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Actividades
El CERCAT lliura els seus premis de Fotografia Rociera i de la Feria de Abril

Al voltant de 100 persones van estar presents en el lliurament de premis del IXè Concurso de Fotografia Rociera i el II Concurs de Fotografia Feria de Abril del CERCAT que es va dur a terme el passat 4 de juliol als jardins del Museu d’història de la immigració de Catalunya (MhiC).
L’acte, que va compatar amb la presència, entre d’altres, de la regidora d’Urbanisme i responsable de l’Àrea de Territori de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, va començar amb una visita al vagó del Sevillano, que està instal·lat en els jardins del MhiC, i a l’interior del qual es troba una exposició sobre el fenomen migratori a Catalunya. Després de la visita, es van lliurar els premis, començant pels guardons del Concurs Fotogràfic Feria de Abril. Paolo Rinelli, amb la seva imatge “Camarón vive” va ser el guanyador del primer premi dotat amb 150 euros i diploma. Julia Juan Giner, amb “La feria huele a flamenco” va aconseguir el segon (100 euros i diploma), Dolores Mª González Tur, amb “Pasión per Andalucía” el tercer (50 euros i diploma), i Lucía Cardona Pareja amb “Todos sonríen” va aconseguir un accésit (50 euros i diploma).
En el IXè Concurs de Fotografia Rociera, Agustín Padilla Carreño, amb la seva imatge “Misa del alba” va ser el guanyador del primer premi en la categoria “Romería del Rocío 2015”, dotat amb 150 euros i diploma. Julia Hortes Torres, amb “Rocío (1)” va aconseguir el segon (100 euros i diploma), José Reyes Belzunce, amb “El tamboríl” el tercer (50 euros i diploma), i Juan Tejero Gómez amb “Rocío 2015” va aconseguir un accésit (50 euros i diploma).
En la categoria “Catalunya confrare”, el guanyador va ser José Reyes Belzunce, amb “Cristo de la Purísima”, aconseguint així els 150 euros i el diploma del primer premi. Agustín Padilla Carreño, amb “Miradas” va aconseguir el segon (100 euros i diploma), Enric Estarli Masjuan, amb “Cofrade 2” el tercer (50 euros i diploma), i Oriol Fernández Rodríguez, amb “Llanto de amor” va aconseguir un accésit (50 euros i diploma).
Tel. 93 462 18 63
C/ Besòs, 7, bajos
Sant Adrià de Besòs (Barcelona)
Tel. 93 462 18 63
Regreso al contenido | Regreso al menu principal